Domein Martinus

Proefdiner

Proefdiner bij Domein Martinus op zaterdag 10 september - 8 oktober - 19 november (wild diner dansant) - 10 december

Kom eens proeven van onze kwaliteit! Wij voorzien proefdiners op verschillende momenten in het jaar:

4 februari proefdiner / Open diner 

11 februari 2017 (Valentijn Diner Dansant)

18 maart proefdiner / Open diner 

22 april proefdiner / Open diner 

13 mei ...

Lees verder

Wat onze klanten zeggen

 • - Atlas Copco -

  Ik wil jullie in naam van het hele team bedanken. Alles was pico bello in orde.

  De mensen hebben genoten én goed kunnen werken.

 • - Mark -

  Het was een topper gisteren.
  En dat kon alleen maar door een goede coördinatie tussen ons. Het lijkt misschien vanzelfsprekend maar ik kan u vertellen dat dit niet zo is. Ik was dan ook zeer tevreden over onze samenwerken.

 • - Sylvia & Steve -

  Aan het martinusteam een dikke merci voor alle goede zorgen! Wij hebben er enorm van genoten van het begin tot einde.
  Dikke pluim voor het personeel en de maître! Super sympathiek en we zijn niets tekort gekomen.

 • - Jeannot -

  Ik wil graag in naam van onze ganse club de directie en personeel danken voor het lekker eten en vriendelijke en perfecte service, die ervoor gezorgd heeft dat we een onvergetelijke avond hebben beleefd.

 • - Sandra -

  Thank you very much for a beatiful and well taken care of party, we very much enjoyed it!!!

 • - Andre -

  Eerst en vooral nen dikke merci voor het geweldig feest! Er waren geen klachten en iedereen vond het eten heel lekker Ook nog een dikke duim voor het personeel en ook voor de Koen, niks was teveel en alles konden we vragen. Het ontbijt was ook lekker en we hebben goed geslapen.

 • - Sandra en Kenny -

  Hartelijk dank voor ons huwelijksfeest TOP te maken!
  Het eten was superlekker, iedereen 'stoeft' erover. De wijn was heel lekker! De bediening was supervriendelijk! De zaal was heel mooi, echt tof dat de receptie buiten heeft kunnen doorgaan.

 • - Challenge International -

  Een zeer speciale vermelding voor jullie personeel. Hun beschikbaarheid, gedienstigheid, steeds aanwezig zonder het feest te verstoren, van de ontvangst gisteren avond tot en met het ontbijt vanmorgen. Echt zeldzaam dit niveau. Grote klasse.

 • - Janssen Pharmaceutica NV -

  Iedereen was zeer tevreden over de service.
  Hartelijk dank.

 • - KBC Bank en Verzekeringen -

  We hebben hele goede reacties gekregen op het kader, de catering enz. Bedankt, opnieuw, voor jullie vriendelijk en professioneel onthaal!

 • - Stedelijk Onderwijs -

  Hartelijk dank voor de goede zorgen op de twee-daagse, ik heb net de evaluatie bekeken en voor de catering en de logies zie ik 100% tevredenheid, een pluim dus voor jullie, we komen in januari zeker terug.

 • - Vicky -

  We zijn net terug van onze huwelijksreis. Ik wou jullie nog eens bedanken voor het geweldige feest in Domein Martinus. We geven ons super goed gehad! En hebben enkel complimenten ontvangen.

 • - Kari -

  Wij hadden op basis van de offerte een budget en de factuur is in lijn met onze verwachtingen!
  Nogmaals dank aan iedereen van domein Martinus voor de goede zorgen en de vriendelijkheid tijdens ons verblijf! Ook proficiat aan de kok en zijn team, want we hebben lekker gegeten.

 • - Vivium -

  Volgens mij mag het VIVIUM feest van afgelopen vrijdag een groot succes worden genoemd.
  Iedereen was laaiend enthousiast, de tuin, de tent, de zaal, het eten, de bediening, kortom alles was SUPER! Bij deze dan ook een dikke merci van ons aan jullie maar zeker niet te vergeten ook aan al jullie medewerkers!

 • - Tessa & Annelies -

  Graag hadden wij u en uw team nogmaals van harte gefeliciteerd met de uitstekende organisatie en uitvoering van ons huwelijksfeest. Wij mochten van vrienden en familie vele complimenten ontvangen over de kwaliteit van het eten en de bediening. Een dikke merci om deze dag voor ons mee onvergetelijk te maken!

 • - De Huisleverancier -

  Wij waren zeer tevreden ! Alles was tip top, het feest, maar ook de kamers !

 • - Lutgarde -

  Wij willen jullie hartelijk danken voor ons geweldige feest gisteren.

  Wij en onze gasten waren super enthousiast. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

  Nogmaals hartelijk dank voor alles!!!

                                                                                                                                                                 

   

 • - Marijke -

  Eerst en vooral, een dikke merci voor het fantastische feest!!
  Alles was tot in de puntjes afgewerkt en het feest liep perfect zoals we droomden!! Dikke pluim voor iedereen!!

 • - Eline & Jonas -

  Bedankt voor de super goede bediening en het lekkere eten van afgelopen zaterdag! We hebben hierdoor een fantastische dag gehad en hebben heel veel positieve reacties gekregen :-)

 • - Philips Benelux -

  Over Domein Martinus hebben we alleen maar goede woorden, perfecte service , heerlijk eten en prachtige locatie . Zeker voor herhaling vatbaar .

 • - Julie & Frederik -

  Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor het fantastische feest dat wij hebben meegemaakt. De keuken was dik in orde. enkel maar complimenten over gekregen!!! De bediening kunnen we ook niets over zeggen!!
  doe zo voort zou ik zeggen :) !!! Hoed af voor het team!!

 • - Gemeente Zoersel -

  Wij wensen de keukenploeg van harte te feliciteren voor de exquise gerechten die we hebben kunnen degusteren. Het zaalpersoneel danken we voor hun professionele en sympathieke inzet. De collega’s die een overnachting hebben genomen waren ook vol lof over de kamers, evenals over het ontbijt op zaterdagmorgen.

 • - AMS -

  Iedereen was erg tevreden van de service. Bedankt en graag tot een volgende keer.

 • - Chiara & Wesley -

  Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen! Het was voor ons werkelijk onvergetelijk; ongelooflijke receptie, super eten, top kamers met ontbijt,...
  Tot het volgende feest!

 • - Sofie -

  Wij vonden het super leuk, gezellig en zeer lekker op Valentijn diner dansant!! We hebben er zeker en vast heel erg van genoten. Ook de muziek was zeer goed,

 • - Ivo -

  Namens onze vereniging mag ik u zeggen dat wij een schitterende avond hebben beleefd in Domein Martinus. We hebben op een toplocatie kunnen genieten van een heerlijk menu en een bijzonder gezellig samenzijn. Het verrassingsoptreden na het diner heeft daar zeker ook toe bijgedragen.

 • - Sebastiaan -

  Ik wil u ook graag uitdrukkelijk bedanken voor de perfecte service en kwaliteit tijdens pauzes en lunch vandaag. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

 • - AG Insurance -

  Eerst en vooral onze hartelijke dank aan heel jullie team voor het geslaagde diner van woensdag. Heel veel positieve reacties gekregen van onze klanten (en wij vonden het ook heel lekker) !

 • - Jasmien & Jan -

  Nog eens veel dank voor het prachtige feest te Frankrijk. We hebben er samen met de gasten enorm van genoten. Alles was mooi tot in de puntjes geregeld.

 • - Challenge International -

  Karla, Stijn, laura en ik willen jullie en het jullie team oprecht danken voor de schitterende service en kwaliteit dat jullie geleverd hebben gisteren. We hadden ons feestje een beetje onbescheiden de party van het jaar genoemd maar als we de reacties mogen geloven moeten we niet langer te bescheiden zijn.

 • - Joske Melsen - Van Opdorp -

  Alles was perfect , zeker een aanrader .
  Wij waren uitgenodigd door onze kinderen voor hun 25 jaar huwelijksfeest , voor ons was het top !
  Mooi domein , vriendelijke bediening , lekker eten super !

 • - Vandeputte Safety Experts -

  Bedankt voor jullie goede zorgen tijdens de 2-daagse!

 • - Kristina -

  We hebben onlangs een huwelijksfeest gehad bij jullie. Wij vonden dat een prachtig feest en zeer goed georganiseerd!

 • - Kessels & Smit -

  Alles was weer prima vorige week ;-)! Zoals steeds! We hebben wel aan de keuken gevraagd om volgende keer eens iets anders dan pata negra te kunnen eten ;-).

 • - Edwig -

  Reeds gisteren avond werden we om de haverklap gefeliciteerd door onze gasten over de kwaliteit van het eten, de wijn, de service, de sfeer,... Iedereen was unaniem. Ook dank voor jullie ontvangst, de aankleding van de zaal, de beschikbaarheid van jullie en jullie team.

Feestzaal

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat je ook binnen genieten van de groene omgeving.

Conferentie

Domein Martinus, sinds jaren bekend als “het conferentiecentrum”, beschikt over 11 seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin.

Hotel

De 38 moderne kamers, verdeeld over het hotel en de luxueuze villa, zijn allen uitgerust met telefoon, tv, internetaansluiting en een mooie badkamer.

Virtuele tour

Domein Martinus Google Maps