Domein Martinus

Proefdiner

Proefdiner bij Domein Martinus op zaterdag 12 maart - 16 april - 21 mei - 18 juni

Kom eens proeven van onze kwaliteit! Wij voorzien proefdiner's op verschillende momenten in het voorjaar:

Zaterdag 18 juni

Vraag ons gerust naar de voorwaarden. Enkel op reservatie mogelijk.

Info en reservatie via info@domeinmartinus.be of via ons ...

Lees verder

Wat onze klanten zeggen

 • - Sebastiaan -

  Ik wil u ook graag uitdrukkelijk bedanken voor de perfecte service en kwaliteit tijdens pauzes en lunch vandaag. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

 • - Kristina -

  We hebben onlangs een huwelijksfeest gehad bij jullie. Wij vonden dat een prachtig feest en zeer goed georganiseerd!

 • - Edwig -

  Reeds gisteren avond werden we om de haverklap gefeliciteerd door onze gasten over de kwaliteit van het eten, de wijn, de service, de sfeer,... Iedereen was unaniem. Ook dank voor jullie ontvangst, de aankleding van de zaal, de beschikbaarheid van jullie en jullie team.

 • - Gemeente Zoersel -

  Wij wensen de keukenploeg van harte te feliciteren voor de exquise gerechten die we hebben kunnen degusteren. Het zaalpersoneel danken we voor hun professionele en sympathieke inzet. De collega’s die een overnachting hebben genomen waren ook vol lof over de kamers, evenals over het ontbijt op zaterdagmorgen.

 • - KBC Bank en Verzekeringen -

  We hebben hele goede reacties gekregen op het kader, de catering enz. Bedankt, opnieuw, voor jullie vriendelijk en professioneel onthaal!

 • - Challenge International -

  Een zeer speciale vermelding voor jullie personeel. Hun beschikbaarheid, gedienstigheid, steeds aanwezig zonder het feest te verstoren, van de ontvangst gisteren avond tot en met het ontbijt vanmorgen. Echt zeldzaam dit niveau. Grote klasse.

 • - AMS -

  Iedereen was erg tevreden van de service. Bedankt en graag tot een volgende keer.

 • - Vicky -

  We zijn net terug van onze huwelijksreis. Ik wou jullie nog eens bedanken voor het geweldige feest in Domein Martinus. We geven ons super goed gehad! En hebben enkel complimenten ontvangen.

 • - AG Insurance -

  Eerst en vooral onze hartelijke dank aan heel jullie team voor het geslaagde diner van woensdag. Heel veel positieve reacties gekregen van onze klanten (en wij vonden het ook heel lekker) !

 • - Marijke -

  Eerst en vooral, een dikke merci voor het fantastische feest!!
  Alles was tot in de puntjes afgewerkt en het feest liep perfect zoals we droomden!! Dikke pluim voor iedereen!!

 • - Ivo -

  Namens onze vereniging mag ik u zeggen dat wij een schitterende avond hebben beleefd in Domein Martinus. We hebben op een toplocatie kunnen genieten van een heerlijk menu en een bijzonder gezellig samenzijn. Het verrassingsoptreden na het diner heeft daar zeker ook toe bijgedragen.

 • - Andre -

  Eerst en vooral nen dikke merci voor het geweldig feest! Er waren geen klachten en iedereen vond het eten heel lekker Ook nog een dikke duim voor het personeel en ook voor de Koen, niks was teveel en alles konden we vragen. Het ontbijt was ook lekker en we hebben goed geslapen.

 • - Sofie -

  Wij vonden het super leuk, gezellig en zeer lekker op Valentijn diner dansant!! We hebben er zeker en vast heel erg van genoten. Ook de muziek was zeer goed,

 • - Kessels & Smit -

  Alles was weer prima vorige week ;-)! Zoals steeds! We hebben wel aan de keuken gevraagd om volgende keer eens iets anders dan pata negra te kunnen eten ;-).

 • - Challenge International -

  Karla, Stijn, laura en ik willen jullie en het jullie team oprecht danken voor de schitterende service en kwaliteit dat jullie geleverd hebben gisteren. We hadden ons feestje een beetje onbescheiden de party van het jaar genoemd maar als we de reacties mogen geloven moeten we niet langer te bescheiden zijn.

Feestzaal

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat je ook binnen genieten van de groene omgeving.

Conferentie

Domein Martinus, sinds jaren bekend als “het conferentiecentrum”, beschikt over 11 seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin.

Hotel

De 38 moderne kamers, verdeeld over het hotel en de luxueuze villa, zijn allen uitgerust met telefoon, tv, internetaansluiting en een mooie badkamer.

Virtuele tour

Domein Martinus Google Maps