Domein Martinus

Proefdiner

Proefdiner bij Domein Martinus op zaterdag 10 september - 8 oktober - 19 november (wild diner dansant) - 10 december

Kom eens proeven van onze kwaliteit! Wij voorzien proefdiners op verschillende momenten in het jaar:

Donderdag 1 maart 2018 Proediner / open diner

Zaterdag 10 maart 2018 Proefdiner / open diner

Zaterdag 28 april 2018 Proefdiner / open diner

Vraag ons gerust naar de voorwaarden....

Wat onze klanten zeggen

 • - Brigitte -

  Bedankt voor de goede service gisteren het was allemaal even lekker en verzorgd.

 • - Rockfon/Rockwool BVBA -

  Alles is perfect verlopen, waarvoor mijn oprechte dank!

 • - Chiara & Wesley -

  Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen! Het was voor ons werkelijk onvergetelijk; ongelooflijke receptie, super eten, top kamers met ontbijt,...
  Tot het volgende feest!

 • - Atlas Copco -

  Ik wil jullie in naam van het hele team bedanken. Alles was pico bello in orde.

  De mensen hebben genoten én goed kunnen werken.

 • - Andre -

  Eerst en vooral nen dikke merci voor het geweldig feest! Er waren geen klachten en iedereen vond het eten heel lekker Ook nog een dikke duim voor het personeel en ook voor de Koen, niks was teveel en alles konden we vragen. Het ontbijt was ook lekker en we hebben goed geslapen.

 • - Philips Benelux -

  Over Domein Martinus hebben we alleen maar goede woorden, perfecte service , heerlijk eten en prachtige locatie . Zeker voor herhaling vatbaar .

 • - Joske Melsen - Van Opdorp -

  Alles was perfect , zeker een aanrader .
  Wij waren uitgenodigd door onze kinderen voor hun 25 jaar huwelijksfeest , voor ons was het top !
  Mooi domein , vriendelijke bediening , lekker eten super !

 • - Inge & Roel -

  Wij wilden jullie graag nog even bedanken voor het perfecte trouwfeest dat jullie ons bezorgd hebben op zondag 13 augustus!  Iedereen was onder de indruk van de locatie, het eten, de wijn, ...
  Ook nog eens een dikke merci aan Lode die ons elke keer vol enthousiasme ontvangen heeft!  En uiteraard ook bedankt aan het ganse team!

 • - Kari -

  Wij hadden op basis van de offerte een budget en de factuur is in lijn met onze verwachtingen!
  Nogmaals dank aan iedereen van domein Martinus voor de goede zorgen en de vriendelijkheid tijdens ons verblijf! Ook proficiat aan de kok en zijn team, want we hebben lekker gegeten.

 • - KBC Bank en Verzekeringen -

  We hebben hele goede reacties gekregen op het kader, de catering enz. Bedankt, opnieuw, voor jullie vriendelijk en professioneel onthaal!

 • - Cloostermans -

  Alles is naar wens verlopen.  Wij hebben van een mooie opleiding genoten en dit in een prachtig groen kader met lekker eten.

 • - Sandra -

  Thank you very much for a beatiful and well taken care of party, we very much enjoyed it!!!

 • - AG Insurance -

  Eerst en vooral onze hartelijke dank aan heel jullie team voor het geslaagde diner van woensdag. Heel veel positieve reacties gekregen van onze klanten (en wij vonden het ook heel lekker) !

 • - OM Partners -

  Bedankt voor de zeer geslaagde organisatie van ons seminarie.  Speciale dank aan jullie chef kok voor het huzarenstukje dat hij heeft afgeleverd om binnen de beperkingen van het dieet (pronokal) iets smakelijks en visueel attractief te bereiden voor onze directeur.  Hij heeft het zeer gesmaakt en geapprecieerd.  Bedankt, een zeer tevreden klant!

 • - Tessa & Annelies -

  Graag hadden wij u en uw team nogmaals van harte gefeliciteerd met de uitstekende organisatie en uitvoering van ons huwelijksfeest. Wij mochten van vrienden en familie vele complimenten ontvangen over de kwaliteit van het eten en de bediening. Een dikke merci om deze dag voor ons mee onvergetelijk te maken!

 • - Ivo -

  Namens onze vereniging mag ik u zeggen dat wij een schitterende avond hebben beleefd in Domein Martinus. We hebben op een toplocatie kunnen genieten van een heerlijk menu en een bijzonder gezellig samenzijn. Het verrassingsoptreden na het diner heeft daar zeker ook toe bijgedragen.

 • - Armonea -

  Het tweedaags seminarie is goed verlopen. Dank ook voor jullie flexibiliteit n.a.v. de aanpassingen die wij in de laatste week nog doorvoerden.

 • - Vivium -

  Volgens mij mag het VIVIUM feest van afgelopen vrijdag een groot succes worden genoemd.
  Iedereen was laaiend enthousiast, de tuin, de tent, de zaal, het eten, de bediening, kortom alles was SUPER! Bij deze dan ook een dikke merci van ons aan jullie maar zeker niet te vergeten ook aan al jullie medewerkers!

 • - Haide & Tom -

  Beste medewerkers van Domein Martinus,
  ​​​​​​​Aan jullie allemaal een hartelijke dank u om van onze trouwdag een onvergetelijke dag te maken. We werden op voorhand zeer goed ingelicht en konden steeds terecht met onze vragen en wensen. Op de dag zelf liep alles vlekkeloos. Zowel de receptie na de ceremonie als het avondeten als het dansfeest waren prachtig. We hebben het ook ondertussen al van iedereen mogen horen dat ze nog nooit zo'n prachtig trouwfeest hebben meegemaakt. En wie zijn wij om hen tegen te spreken. Het eten was van sterrenniveau, de aangepaste wijnen waren van hoogstaande kwaliteit en ook het ontbijt de dag nadien was top.
  Nogmaals bedankt!

  Haide & Tom

 • - Sebastiaan -

  Ik wil u ook graag uitdrukkelijk bedanken voor de perfecte service en kwaliteit tijdens pauzes en lunch vandaag. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

 • - Huwelijk Dominique & Ruben -

  Wij hebben met volle teugen genoten!

  Onze oprechte dank voor de professionele aanpak en uitvoering. Complimenten aan iedereen die hiertoe heeft bijgedragen! 
  Niets dan lovende reacties van onze gasten!
  Bedankt hiervoor.

  Groetjes,
  ​​​​​​​Dominique & Ruben

 • - Sylvia & Steve -

  Aan het martinusteam een dikke merci voor alle goede zorgen! Wij hebben er enorm van genoten van het begin tot einde.
  Dikke pluim voor het personeel en de maître! Super sympathiek en we zijn niets tekort gekomen.

 • - Lutgard en Marc -

  We hebben geweldig genoten van ons feest!
  Familie en vrienden waren even enthousiast over het keilekkere eten en de fijne bediening. De bordjes waren zo mooi en verzorgd en de bereidingen waren super lekker!
  Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 • - Julie & Frederik -

  Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor het fantastische feest dat wij hebben meegemaakt. De keuken was dik in orde. enkel maar complimenten over gekregen!!! De bediening kunnen we ook niets over zeggen!!
  doe zo voort zou ik zeggen :) !!! Hoed af voor het team!!

 • - Samira & Osama -

  Beste Lode en zijn fantastisch team,

  Met deze mail wens ik iedereen te bedanken die er voor gezorgd heeft dat mijn huwelijksfeest

  super geslaagd was!!!

  De bediening was perfect, de obers waren hoffelijk en gastvrij, het eten was een delicatesse,

  de versiering van de zaal, enfin ik voelde mij werkelijk "Alice in Wonderland"!!!

  Ook het ontbijt daags nadien was overheerlijk en gesoigneerd, teveel om op te noemen maar het waren allemaal stuk voor stuk professionals, lieve mensen en ik hoop dat ik Domein Martinus op de kaart heb gebracht van de Marokkaanse gemeenschap die deze mooie zaal niet kende!!

  Ik wil Lode EXTRA bedanken voor zijn ongelofelijk geduld met onze 1001-opmerkingen en aantekeningen en zijn warme glimlach waar mijn lieve moeder het tot op vandaag nog altijd over heeft!!

  Echt waar bedankt voor alles!!

  Samira,

  Antwerpen

 • - Kessels & Smit -

  Alles was weer prima vorige week ;-)! Zoals steeds! We hebben wel aan de keuken gevraagd om volgende keer eens iets anders dan pata negra te kunnen eten ;-).

 • - Sandra en Kenny -

  Hartelijk dank voor ons huwelijksfeest TOP te maken!
  Het eten was superlekker, iedereen 'stoeft' erover. De wijn was heel lekker! De bediening was supervriendelijk! De zaal was heel mooi, echt tof dat de receptie buiten heeft kunnen doorgaan.

 • - De Huisleverancier -

  Wij waren zeer tevreden ! Alles was tip top, het feest, maar ook de kamers !

 • - Eline & Jonas -

  Bedankt voor de super goede bediening en het lekkere eten van afgelopen zaterdag! We hebben hierdoor een fantastische dag gehad en hebben heel veel positieve reacties gekregen :-)

 • - Ellen & Christoph -

  Wij zouden jullie nog heel graag willen bedanken. Onze huwelijksdag is voor ons een fantastische dag geweest en daar hebben jullie een heel groot stuk toe bijgedragen!
  We hebben veel complimentjes gekregen over de zaal, het eten, het drinken,... het was fantastisch!

 • - Vicky -

  We zijn net terug van onze huwelijksreis. Ik wou jullie nog eens bedanken voor het geweldige feest in Domein Martinus. We geven ons super goed gehad! En hebben enkel complimenten ontvangen.

 • - Sofie -

  Wij vonden het super leuk, gezellig en zeer lekker op Valentijn diner dansant!! We hebben er zeker en vast heel erg van genoten. Ook de muziek was zeer goed,

 • - Annemie & Paul -

  Bedankt voor het mooi verzorgde feest en aankleding dat jullie voor ons hebben geregeld.  We hebben er enorm van genoten!

 • - Challenge International -

  Karla, Stijn, laura en ik willen jullie en het jullie team oprecht danken voor de schitterende service en kwaliteit dat jullie geleverd hebben gisteren. We hadden ons feestje een beetje onbescheiden de party van het jaar genoemd maar als we de reacties mogen geloven moeten we niet langer te bescheiden zijn.

 • - Jeannot -

  Ik wil graag in naam van onze ganse club de directie en personeel danken voor het lekker eten en vriendelijke en perfecte service, die ervoor gezorgd heeft dat we een onvergetelijke avond hebben beleefd.

 • - Janssen Pharmaceutica NV -

  Iedereen was zeer tevreden over de service.
  Hartelijk dank.

 • - Ilke & Filip -

  Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen!  Het was voor ons een fantastische dag!

 • - GROEP MAES -

  Bij deze onze grote dank aan u allen voor het fantastische personeelsfeest dat we bij u hebben kunnen laten plaatsvinden!  Het gebeuren zelf alsook de organisatie errond was zeer aangenaam.  Dit is voor herhaling vatbaar!

 • - DELAVAL -

  In naam van de directie en dealers van DeLaval van harte dank voor de prima organisatie van onze BeNeLux dealerdag op 12 oktober.  En speciale dank voor uw flexibiliteit: we hadden een enthousiaste ploeg aan boord en daardoor is het tijdschema wat in gedrang gekomen, maar jullie die prima opgevangen.  Tot een volgend evenement!

 • - Hill’s Pet Nutrition Benelux -

  Alles is naar wens verlopen, hartelijk dank voor de goede verzorging.

 • - Groep Van Roey -

  We willen jullie keukenploeg bedanken : het diner werd bijzonder gesmaakt dus je mag aan de chef en zijn ploeg een dikke proficiat van onzentwege overmaken !

 • - Marijke -

  Eerst en vooral, een dikke merci voor het fantastische feest!!
  Alles was tot in de puntjes afgewerkt en het feest liep perfect zoals we droomden!! Dikke pluim voor iedereen!!

 • - Werner Backx -

  Nog even een dikke proficiat aan alle mensen die de receptie en het avondfeest hebben verzorgd.  De hapjes en het avondeten was uit de kunst, alles was super verzorgd.  Een dikke pluim voor iedereen.  Reclame verzekerd!

 • - Vandeputte Safety Experts -

  Bedankt voor jullie goede zorgen tijdens de 2-daagse!

 • - Veronique & Dave -

  Langs deze weg ook nog eens een dikke merci voor de geweldige professionele en vriendelijke manier van werken.  Dat geldt voor jullie dames aan de receptie, obers, maître, keukenteam, Lode en alle andere leden van het team.  Wij hebben een fantastisch huwelijksfeest mogen beleven dankzij jullie!

 • - Gemeente Zoersel -

  Wij wensen de keukenploeg van harte te feliciteren voor de exquise gerechten die we hebben kunnen degusteren. Het zaalpersoneel danken we voor hun professionele en sympathieke inzet. De collega’s die een overnachting hebben genomen waren ook vol lof over de kamers, evenals over het ontbijt op zaterdagmorgen.

 • - Agfa Graphics -

  Congres is prima verlopen - tot een volgende keer !

 • - STEFANIE & BART -

  Graag willen we heel jullie team bedanken voor het vlekkeloos feest!  We hebben er enorm van genoten alsook onze gasten.  We hebben van vele gehoord dat alles zeker in orde was!  Het was gewoon echt een leuk feest.

 • - Edwig -

  Reeds gisteren avond werden we om de haverklap gefeliciteerd door onze gasten over de kwaliteit van het eten, de wijn, de service, de sfeer,... Iedereen was unaniem. Ook dank voor jullie ontvangst, de aankleding van de zaal, de beschikbaarheid van jullie en jullie team.

 • - Veerle Cocquyt -

  Bij deze wil ik jullie, en het hele team van Domein Martinus bedanken voor het geslaagde feest.  De ontvangst, de bediening en de menu was top.  Het hele gezelschap en ikzelf hebben er enorm van genoten.  Hartelijk dank daarvoor.

 • - INEOS -

  In naam van de directie en alle genodigden van INEOS wensen we het Martinus Team te bedanken voor jullie behulpzaamheid, suggesties, vriendelijkheid, flexibiliteit en de persoonlijke aanpak van onze personeelsfeesten op 30 september en 21 oktober 2017.  Voor ons was het absoluut TOP!  Bedankt en tot een volgende keer!

 • - Lutgarde -

  Wij willen jullie hartelijk danken voor ons geweldige feest gisteren.

  Wij en onze gasten waren super enthousiast. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

  Nogmaals hartelijk dank voor alles!!!

                                                                                                                                                                 

   

 • - ARGUS BRIDGECLUB -

  Het was weerom een zeer geslaagd feest!  Onze leden en ikzelf zijn bijzonder gecharmeerd.
  Een dikke proficiat voor het ganse team en heel speciaal voor de chef die erin slaagde om, kreten van goedkeuring te ontlokken en dit ook bij de meest veeleisenden.

 • - Challenge International -

  Een zeer speciale vermelding voor jullie personeel. Hun beschikbaarheid, gedienstigheid, steeds aanwezig zonder het feest te verstoren, van de ontvangst gisteren avond tot en met het ontbijt vanmorgen. Echt zeldzaam dit niveau. Grote klasse.

 • - KMDA -

  Alles is prima verlopen.  Catering en omkadering was dik in orde, dankjewel daarvoor.  Ook het diner heeft iedereen gesmaakt, dus een pluim voor jullie keukenteam.

 • - AMS -

  Iedereen was erg tevreden van de service. Bedankt en graag tot een volgende keer.

 • - Mark -

  Het was een topper gisteren.
  En dat kon alleen maar door een goede coördinatie tussen ons. Het lijkt misschien vanzelfsprekend maar ik kan u vertellen dat dit niet zo is. Ik was dan ook zeer tevreden over onze samenwerken.

 • - Jasmien & Jan -

  Nog eens veel dank voor het prachtige feest te Frankrijk. We hebben er samen met de gasten enorm van genoten. Alles was mooi tot in de puntjes geregeld.

 • - Kristina -

  We hebben onlangs een huwelijksfeest gehad bij jullie. Wij vonden dat een prachtig feest en zeer goed georganiseerd!

 • - Karel de Grote Hogeschool -

  Alles is prima verlopen. Waarvoor dank

 • - Stedelijk Onderwijs -

  Hartelijk dank voor de goede zorgen op de twee-daagse, ik heb net de evaluatie bekeken en voor de catering en de logies zie ik 100% tevredenheid, een pluim dus voor jullie, we komen in januari zeker terug.

Feestzaal

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat je ook binnen genieten van de groene omgeving.

Conferentie

Domein Martinus, sinds jaren bekend als “het conferentiecentrum”, beschikt over 11 seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin.

Hotel

De 38 moderne kamers, verdeeld over het hotel en de luxueuze villa, zijn allen uitgerust met telefoon, tv, internetaansluiting en een mooie badkamer.

Virtuele tour

Domein Martinus Google Maps