Domein Martinus

Reviews

- Ilke & Filip -
1 maand 1 week geleden

Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen!  Het was voor ons een fantastische dag!  Iedereen was heel enthousiast over de receptie, alsook het avondfeest.  Het eten was zeer lekker en heel de dag fantastische bediening!  Ook het ontbijt was zeer lekker!  Voorafgaande afspraken liepen vlekkeloos en werden altijd direct opgevolgd.  Een echte aanrader om hier je trouwdag te beleven.


- STEFANIE & BART -
2 maanden 2 weken geleden

Graag willen we heel jullie team bedanken voor het vlekkeloos feest!  We hebben er enorm van genoten alsook onze gasten.  We hebben van vele gehoord dat alles zeker in orde was!  Het was gewoon echt een leuk feest.


- ARGUS BRIDGECLUB -
2 maanden 3 weken geleden

Het was weerom een zeer geslaagd feest!  Onze leden en ikzelf zijn bijzonder gecharmeerd.
Een dikke proficiat voor het ganse team en heel speciaal voor de chef die erin slaagde om, kreten van goedkeuring te ontlokken en dit ook bij de meest veeleisenden.


- GROEP MAES -
3 maanden 7 uur geleden

Bij deze onze grote dank aan u allen voor het fantastische personeelsfeest dat we bij u hebben kunnen laten plaatsvinden!  Het gebeuren zelf alsook de organisatie errond was zeer aangenaam.  Dit is voor herhaling vatbaar!


- INEOS -
3 maanden 1 dag geleden

In naam van de directie en alle genodigden van INEOS wensen we het Martinus Team te bedanken voor jullie behulpzaamheid, suggesties, vriendelijkheid, flexibiliteit en de persoonlijke aanpak van onze personeelsfeesten op 30 september en 21 oktober 2017.  Voor ons was het absoluut TOP!  Bedankt en tot een volgende keer!


- DELAVAL -
3 maanden 1 week geleden

In naam van de directie en dealers van DeLaval van harte dank voor de prima organisatie van onze BeNeLux dealerdag op 12 oktober.  En speciale dank voor uw flexibiliteit: we hadden een enthousiaste ploeg aan boord en daardoor is het tijdschema wat in gedrang gekomen, maar jullie die prima opgevangen.  Tot een volgend evenement!


- Ellen & Christoph -
3 maanden 1 week geleden

Wij zouden jullie nog heel graag willen bedanken. Onze huwelijksdag is voor ons een fantastische dag geweest en daar hebben jullie een heel groot stuk toe bijgedragen!
We hebben veel complimentjes gekregen over de zaal, het eten, het drinken,... het was fantastisch!


- OM Partners -
3 maanden 2 weken geleden

Bedankt voor de zeer geslaagde organisatie van ons seminarie.  Speciale dank aan jullie chef kok voor het huzarenstukje dat hij heeft afgeleverd om binnen de beperkingen van het dieet (pronokal) iets smakelijks en visueel attractief te bereiden voor onze directeur.  Hij heeft het zeer gesmaakt en geapprecieerd.  Bedankt, een zeer tevreden klant!


- Werner Backx -
4 maanden 4 dagen geleden

Nog even een dikke proficiat aan alle mensen die de receptie en het avondfeest hebben verzorgd.  De hapjes en het avondeten was uit de kunst, alles was super verzorgd.  Een dikke pluim voor iedereen.  Reclame verzekerd!


- Cloostermans -
4 maanden 1 week geleden

Alles is naar wens verlopen.  Wij hebben van een mooie opleiding genoten en dit in een prachtig groen kader met lekker eten.