Reviews

Feest Annie

Wij willen u en heel uw team vanuit de grond van ons hart ten volle bedanken voor de uitstekende, onberispelijke dienstverlening die ons bezorgd werd.

INDAVER

Ik wilde u nog informeren dat iedereen die deelnam aan de workshop uiterst tevreden was over jullie organisatie.  Dank voor de prima dienstverlening.

INDUVER

Dank voor de goede zorgen voor een geslaagde avond.

Galapagos

Bij deze wil ik u hartelijk danken - u en het hele team - de chefkoks die ons hebben begeleid bij het kookatelier, het personeel - voor de warme en hartelijke ontvangst en de flexibiliteit tijdens de voorbije 2 dagen.  We hebben het erg geapprecieerd.

Philips

My colleagues were very happy about their stay at Domein Martinus.  Thanks for all your great support of making this possible!

Greet & Joep

Greet en ik houden eraan om heel het team te danken voor de fantastische avond en nacht!

Teva

Dank aan het volledige team voor de goede zorgen. We hadden een zeer aangenaam verblijf!

Nele & Dirk

Zaterdagavond was een volslagen succes!

Ecover - People against dirty

Bedankt voor de uitstekende organisatie van ons event! De vriendelijkheid en professionalisme van het ganse team was super. Iedereen was in de wolken.

BASF

Bedankt aan jullie team om gisteren zo goed voor ons gezorgd te hebben.

CM

Graag geef ik mee dat mijn collega's zeer tevreden waren over de accommodatie en service op jullie domein.  In de toekomst zullen jullie dus zeker nog van ons horen!

Travvant

We waren zeer tevreden en willen in de toekomst zeker opnieuw beroep op jullie doen.

Julie & Bart

Het was een topdag, topfeest! Alles was hoe het moest zijn en wat wij ervan hadden verwacht.

Van Lanschot - Receptie

Bedankt aan uw mensen voor de schitterende organisatie en de lekkere hapjes gisteren. Zij allen hebben er mede voor gezorgd dat ons event zeer geslaagd was. Graag een bedankje aan hen van ons.

KMDA

Alles is prima verlopen.  Catering en omkadering was dik in orde, dankjewel daarvoor.  Ook het diner heeft iedereen gesmaakt, dus een pluim voor jullie keukenteam.

Ilke & Filip

Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen!  Het was voor ons een fantastische dag!

STEFANIE & BART

Graag willen we heel jullie team bedanken voor het vlekkeloos feest!  We hebben er enorm van genoten alsook onze gasten.  We hebben van vele gehoord dat alles zeker in orde was!  Het was gewoon echt een leuk feest.