Feestzaal

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat je ook binnen genieten van de groene omgeving. Huwelijken, banketten, bedrijfsfeestjes, familiefeesten en alle mogelijke culinaire festiviteiten worden hier tot in de puntjes verzorgd.

Noteer onze volgende thema avond in uw agenda: ... U kunt reserveren op werkdagen tussen 8 en 20 uur.

Keuken

De keuken is het domein van chef-kok Lode Van der Auwera. Hier werkt hij met veel liefde aan de gastronomische schilderijtjes die met veel klasse in de zaal geserveerd worden. Lode staat er op dat al zijn ingrediënten dagvers zijn. Werk is bijkomstig. Smaak primeert. Getuige daarvan is zijn fel gegeerde eigengebakken brood.

Prijzen

Ook voor uw feest of evenement zoeken we samen naar de meest gepaste formule. Chefkok Lode overloopt het hele palet aan mogelijkheden graag persoonlijk met u.

Proefdiner

Bekijk hier de eerstvolgende proefdiners waaraan u kan deelnemen.

Chateau La Colombie

Uw huwelijksfeest in een droomkasteel in het Zuiden van Frankrijk? Chateau la Colombie biedt niet alleen een bijzonder middeleeuws kader, maar is ook de plaats bij uitstek om er een magisch en onvergetelijk feest van te maken.

Geniet na in één van de riante suites…  Kortom, topservice op een unieke plek!

Neem een kijkje op de website: www.chateaulacolombie.com

Een feest tot in de puntjes iets voor u?